El Copríncep beneeix la imatge de Meritxell que l’Associació Andorrana de Vehicles Antics portarà a Torreciutat

Dimecres dia 20 de juliol l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep episcopal d’Andorra Mons. Joan-Enric Vives va rebre en audiència al Palau Episcopal de La Seu d’Urgell la Junta de l’Associació Andorrana de Vehicles Antics (A.A.V.A.) encapçalada pel President de l’Associació Sr. Lluís Dejuan.

Els membres de l’Associació van explicar al Copríncep les seves activitats i van informar-lo llargament sobre l’Associació, que aplega actualment uns 250 socis, i que atresora uns 800 vehicles antics. També li van fer conèixer que el proper dia 1 d’octubre l’Associació durà a terme un pelegrinatge al Santuari de Torreciutat i faran ofrena al Santuari d’una imatge de la Mare de Déu de Meritxell, Patrona del Principat d’Andorra.

El Copríncep agraí aquest gest i beneí la nova imatge que l’Associació regalarà al Santuari de Torreciutat i que mostrarà el vincle existent entre el Santuari Basílica de la Mare de Déu de Meritxell i el de Torreciutat, ja que tots dos formen part de l’anomenada “Ruta Mariana” que integra els principals santuaris marians d’Europa: Lourdes, Montserrat, el Pilar, Torreciutat i Meritxell.

Compartir