El Cardenal Martínez Sistach entra a l’Acadèmia Europea de Doctors

El dia 12 de desembre el Cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe emèrit de Barcelona, va ingressar com a acadèmic d’honor i membre de la Reial Acadèmia Europea de Doctors amb seu a Barcelona. 
En un acte solemne a la Sala d’actes del Foment del Treball a Barcelona fou rebut pel President l’Excm Dr. Alfredo Rocafort, tenint com a resposta la del Dr. Francesc Torralba.
El Cardenal va dissertar sobre “Laïcitat i laïcisme en l’occident europeu”, amb una brillant lliçó.
Assistiren a l’acte molts membres de l’Acadèmia i un gran grup d’amics del Cardenal, i entre els assistents hi havia el Cardenal Omella, l’arquebisbe Vives i el bisbe Gordo, així com antics col.laboradors del Cardenal a l’arxidiòcesi de Barcelona.
La Reial Acadèmia Europea de Doctors (RAEyD) va néixer a Barcelona el 1914 com a Agrupació de Doctors matriculats a Catalunya, va ser reconeguda com a «Reial Acadèmia de Doctors» en 1982 i va adquirir àmbit europeu el 2012. Està dedicada a la recerca i la difusió del coneixement amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament cultural, científic, econòmic i social.  Des de 2014 publica la revista científica “RAED Tribuna Plural».
Compartir