Congrés sobre L’aportació del Papa Francesc a la Teologia i a la Pastoral de l’Església

Durant tres dies, 12, 13 i 14 de novembre, van tenir lloc a Barcelona les sessions del Congrés sobre «L’aportació del Papa Francesc a la Teologia i a la Pastoral de l’Església», organitzades per l’Ateneu Universitari Sant Pacià. Hi va assistir a totes les sessions l’Arquebisbe Vives amb altres preveres i seminaristes d’Urgell. També el Cardenal Martínez Sistach i els bisbes de Tortosa, Lleida i els dos Auxiliars de Barcelona, a més del Cardenal Omella i l’arquebisbe Planellas que dictaren sengles ponències.

Grans teòlegs i pastors, especialistes en el magisteri del Sant Pare hi van intervenir. Els cardenals Omella, Ladaria, Kasper, Zuppi i Osoro així com els arquebisbes i bisbes de Tarragona, de Vasai, Índia, de Yaoundé, Camerun, d’Almería, i professors com els Drs. Galli, Tornielli, Bofarull, Gronchi, Puig, entre d’altres van aportar reflexions de gran altura i suggerència per mostrar el poliedre de les aportacions d’aquest Papa en molts camps pastorals, creant dinamismes nous.

Les ponències i bons resums de les intervencions van poder ser seguides en directe a través de la pàgina web de l’Ateneu.

Fotos: https://www.edusantpacia.cat/

Compartir