Confirmacions a Ordino (Andorra)

Divendres dia 14 de juny, l’Arquebisbe i Copríncep Joan-Enric Vives va administrar el sagrament de la Confirmació a quatre joves de la Parròquia de St. Corneli i St. Cebrià d’Ordino (Principat d’Andorra). Va ser rebut pels Cònsols de la Parròquia i el Rector Mn. Joan Fenosa a la seva arribada, i pels feligresos.

A la seva homilia els exhortà a restar sempre oberts a l’acció sempre desconcertant i alliberadora de l’Esperit Sant, a ser sal i llum, com desitja Jesús dels seus amics i deixebles, i els féu valorar que les coses importants són invisibles als ulls, com l’acció de l’Esperit Sant que rebien aquell dia en plenitud, que potser no veiem però que és l’ajut definitiu per a la nostra vida d’oració, de seguiment de Crist i de testimoniatge de la nostra vida cristiana, amb alegria i pau. Un pare de dos confirmands animà la celebració amb els cants i la guitarra.

En acabar la Parròquia els regalà els volums del Catecisme per a les seves edats i l’Arquebisbe els ofrenà el Nou Testament i els demanà que en fessin el seu llibre estimat, que els aproparia sempre a la persona de Jesús, amb qui aquell dia contreien una unió molt gran.

Compartir