Confirmacions a Ordino

El dissabte de Corpus dia 17 de juny, l’Arquebisbe i Copríncep va presidir l’Eucaristia de la festa i va administrar el sagrament de la confirmació a 3 joves de la Parròquia de St. Cebrià i St. Corneli d’Ordino, al Principat d’Andorra. A la seva arribada, el Copríncep fou rebut per l’Hble. Cònsol Menor Gemma Riba Casal i pel Rector de la Parròquia Mn. Joan Fenosa, i va poder saludar els joves que s’anaven a confirmar i les seves famílies.

A l’homilia de la celebració ajudà a admirar i estimar el misteri de l’amor de Jesucrist que se’ns dóna a l’Eucaristia, de forma humil, fet el Pa viu baixat del cel perquè doni vida al món. Estimem l’Eucaristia i donem-nos als germans en aquest dia de la Caritat que ens interpel·la. I animà els tres joves a ser forts en la seva fe, alimentada per l’Eucaristia, i acollir amb dolcesa i disponibilitat el do de Déu que rebien, l’Esperit de llibertat i d’amor.

Agraí als col·laboradors de la Parròquia l’ajuda que presten al Mossèn, i regalà el Nou Testament als confirmats, exhortant-los a llegir-lo sempre, com aliment i llum de la seva vida.

Compartir