Confirmacions a Encamp (Principat d’Andorra)

Dimecres 8 de juliol l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, va administrar el sagrament de la Confirmació a 24 joves de la Parròquia de Sta. Eulàlia d’Encamp (Principat d’Andorra). Després de visitar els Hbles. Srs. Cònsols de la Parròquia, l’Arquebisbe va ser rebut a la seva arribada a l’església parroquial pel Rector d’Encamp i Vicari Episcopal, Mn. Antoni Elvira.

A la seva homilia Mons. Vives glossà l’Evangeli proclamat en aquell dia (Mt 10,1-7) on Jesús crida els seus deixebles i els dóna poder de treure els esperits malignes i de guarir tota malaltia. L’Arquebisbe recordà als joves confirmats com pel Baptisme tots hem estat fet apòstols, missatgers, anunciadors, de Jesús i l’Evangeli arreu del món. Una missió que ha d’impregnar tota la vida del cristià i que l’ha de portar a anunciar Jesús enmig del món. Un anunci que ens porta a estimar els germans, a no discriminar els altres, a viure segons l’amor de Déu. Va encoratjar els confirmands a acudir sempre a la pregària i a no perdre mai la fe malgrat les incomprensions i va subratllar com el recent confinament provocat per la crisi sanitària del Covid-19 ens ha fet prendre consciència de la importància de la fe en la vida. La fe i la confiança en les altres persones, especialment la família i l’entorn més proper.
Al final de la celebració l’Arquebisbe va regalar als joves un Nou Testament i la Parròquia un penjoll amb un petit colom de fusta, signe de la pau.

Compartir