Confirmacions a Camarasa

El dia 5 de novembre al vespre l’Arquebisbe d’Urgell va presidir l’Eucaristia dominical a Camarasa, i va administrar la Confirmació a quatre joves ja grans de la comunitat: Jaume, Josep, Ramon i Olga. Estava acompanyat pel Rector Mn. Alfons Velásquez, el diaca Mn. Antoni Baldomà, i Mn. David Codina. Va ser rebut a la seva arribada per la tinent d’Alcalde i Regidora de Cultura, Sra. Josefa Borau, en nom de l’Alcaldessa de Camarasa, que va fer una salutació a l’Arquebisbe, a l’inici de la missa.

A l’homilia l’Arquebisbe animà els fidels fer viva la seva fe en la resurrecció de la carn i la vida eterna, vivint amb amor la vida, i explicà l’abast del document sobre la incineració que acaba de fer públic la Santa Seu. També animà els joves ja grans que es confirmaven a ser molt responsables en les opcions que ja van prenent a la seva vida, que comptin amb l’ajuda del Senyor que no els fallarà mai, i els exhortà a noser joves de sofà», còmodes i sense sensibilitat pel compromís, com recomanà el Papa Francesc als joves de la trobada mundial de la joventut a Cracòvia el juliol proppassat. 

Al final de la missa agraí l’esforç realitzat per Mn. Ramon Vilà i els cantaires de les Corals parroquials d’Albesa, La Portella, Castelló de Farfanya que van fer-se presents i van animar la missa, i amb els quals compartí un senzill sopar en acabar la celebració.

Compartir