Condol del Copríncep episcopal al President de la República Francesa i Copríncep

Mons. Joan-Enric Vives ha enviat al Copríncep Francès i President de la República, S.E. François Hollande, un missatge de condol i suport en nom del Poble Andorrà, amb motiu del terrible atemptat ocorregut la nit del dia 13 de novembre a Paris. 

El text és el següent: 
 

“Excel·lència, 

Profundament consternats en conèixer la notícia del terrible atemptat ocorregut aquesta matinada a diferents indrets de Paris, us faig arribar la condemna més rotunda i el sincer condol del Poble Andorrà, de les seves Autoritats i el meu propi. 
Aquest atemptat no només ha consternat a la Nació Francesa sinó que ha pertorbat la pau i ha provocat l’angoixa dels pobles i persones més enllà de les fronteres de França. 
A través de V.E, vull expressar la nostra proximitat a les víctimes, a les famílies i a tot el Poble de França, en aquests moments de dolor. També la nostra  condemna a la difusió de l’odi que provoca tota forma de violència i d’atacs que destrueixen la vida humana, violen la dignitat de les persones, o van en contra del bé fonamental de la convivència pacífica entre les persones i els pobles, més enllà de les diferències de nacionalitat, religió i cultura. 
Encomanem les víctimes  a la misericòrdia de Déu, i preguem intensament amb tota la Diòcesi d’Urgell i el Principat d’Andorra pels ferits, pels familiars i amics de tots els afectats, i ens fem solidaris del dolor de tot França per aquests brutals atemptats. 

Ben unit a la Vostra Excel·lència i a l’estimat Poble de França, 

+Joan-Enric Vives 

Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra

La Seu d’Urgell, 14 de novembre de 2015”
151113paris

Compartir