Concurs Nacional de vídeos per a joves d’Infància Missionera

La diòcesi d’Urgell va participar en l’octava edició del concurs nacional per a petits missioners, que finalment va guanyar una escola rural d’Àvila amb un vídeo raper.

Infància Misionera va organitzar aquest concurs de vídeos, d’abast nacional, amb l’objectiu de que els infants treballin amb la seva creativitat algun aspecte de la vida missionera. En aquesta ocasió, el concurs era de vídeos curts, en els que els infants havien de mostrar d’alguna manera el lema d’enguany d’Infància Missionera: “Amb Jesús de Natzaret, som família!”.

A Urgell, els infants van participar amb els seus vídeos, i va guanyar el treball de les germanes Martín en l’àmbit diocesà.

Des d’una escola rural, la del municipi de Mingorria-Velayos, a Àvila, un grup de nens de 4art a 6è de primària van guanyar el premi, amb un rap missioner sobre la família. En la categoria dels més petits, van guanyar un infant de sis anys de Madrid. Aquesta és la segona vegada que ho fa, una circumstància totalment inèdita fins ara, amb un vídeo en el que explica la seva família. Els guanyadors rebràn una tablet, i els segons i tercers una altaveus Bluetooth.

https://youtu.be/o3s9X6jJbNk

Compartir