Concert dels Petits Cantors del Principat d’Andorra a la Catedral

El Cor dels Petits Cantors del Principat d’Andorra va renovar la seva cita de cada primavera amb La Seu d’Urgell amb el concert que va oferir el dia 5 de maig al vespre a la catedral Santa Maria, seu habitual de l’actuació des de fa anys. Hi foren presents el Degà Mn. Xavier Parés, així com Mn. Ignasi Navarri, Mn. Josep M. Mauri i Mn. Ramon Sàrries, entre altres Canonges de La Seu d’Urgell.

En aquesta ocasió, la formació dirigida per Catherine Métayer va interpretar un repertori que oferia un contrast entre la música barroca, a la qual es dedicà la primera part, i la contemporània, que centrà la segona. A la primera van tocar obres d’autors com ara Pergolesi o Buxtehude, i a la segona, de Palmeri o el noruec Gjeilo, així com un tema molt reconegut pel públic general com és el Hallelujah del cantautor canadenc Leonard Cohen.

Com en edicions anteriors, la coral infantil va estar acompanyada pel Cor de Cambra de les Valls d’Andorra. També s’hi afegí l’Orquestra Ensemble d’Andorra, amb el concertino-director Jordi Albelda, i el Cor de Cambra d’Andorra, tots sota la direcció de Metayer.

Compartir