Concert dels Petits Cantors d’Andorra a la Catedral de La Seu d’Urgell

Dissabte dia 16 de maig l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep episcopal, Mons. Joan-Enric Vives, acompanyat de l’Il·lm. Sr. Alcalde de La Seu d’Urgell, Sr. Albert Batalla, va presidit a la S.E. Catedral de Sta. Maria d’Urgell, el concert que van oferir els Petits Cantors del Principat d’Andorra dirigit per la Sra. Catherine Metayer i que va omplir la nau de la bella Catedral Romànica. Hi van assistir Consellers d’Andorra, el Vicari general Mn. Mauri i el Degà del Capítol Mn. Parés, com també l’Arxiprest de les Valls, Mn. Ramon Sàrries.
El concert incloïa dues obres del compositor Felix Mendelssohn i, en concret, s’interpretà el Salm 42 per a solistes i cor (Op. 42. 1837) i la cantata Lauda Sion (Op. 73.1846).
Aquest mateix  Concert fou ofert el passat dia 14 de maig a l’Auditori Nacional d’Andorra d’Ordino, on hi va assistir el Vicari episcopal Mn. Antoni Elvira rector d’Encamp.
Aquests concerts són organitzats pel Bisbat d’Urgell juntament amb el Govern d’Andorra i l’Ajuntament de La Seu d’Urgell.

Compartir