Comença el curs de directors/es de lleure organitzat per la FEMN

El Curs de directors i directores de lleure organitzat per la Fundació d’Esplais Mare de Déu de Núria (FEMN) per a aquest curs escolar es va iniciar el cap de setmana del 15 i 16 de setembre amb 14 participants provinents de Linyola, Lleida, Balaguer, Térmens, Menàrguens, Agramunt, La Seu d’Urgell, Puigcerdà, Encamp, Bossòst i Vielha.
Fa més de 15 anys que la FEMN organitza un curs de monitors/es i un de directors/es de lleure, un títol oficial de la Generalitat de Catalunya i bàsic arreu del món educatiu, que capacita per assegurar una educació de qualitat i segons la normativa actual.
Els professors i professores que participen en les formaciones ho fan sempre des del voluntariat i han anat vetllant, curs rere curs, per assegurar una formació de prestigi, integral, des de la dimensió de la persona, de la societat i oberta al trascendent.
L’equip de formació s’ha adaptat a un nou format de curs, més exigent i complex, per a professors i per a alumnes. El format escollit i consensuat pels esplais és de tres caps de setmana, a Santa Maria de Meià, i els dissabtes fins al pont de la Immaculada inclòs.
L’objectiu de l’equip de formació de la FEMN és donar nivell a les experiències i al gruix d’informació que s’ofereix als monitors i monitores dels diferents esplais, perquè ells també esdevinguin eines óptimes de transmissió de la fe i acompanyants dels joves en el seu procés de maduració.
Esperem que sigui un èxit i que aquesta dedicació de l’equip de formació els converteixi en persones preparades, sensibles i vocacionades al servei dels infants, adolescents i joves des de l’educació en el lleure.

Compartir