Comença Canòlich Music amb el concert d’Andy Hunter

El Festival Canòlich Music va iniciar-se formalment divendres al vespre amb l’arribada dels primers joves a Sant Julià de Lòria i el concert d’Andy Hunter, el DJ anglés especialitzat en música electrònica, que va fer saltar, ballar, cantar els nois i noies. Abans, l’ambient va ser caldejat pel grup «Artista Convidat», guanyador de la primera edició del Canòlich Music.
Els organitzadors, les delegacions de Joventut i Ensenyament, tancaven els darrers detalls, i els voluntaris, joves d’Andorra que van acollir els joves de diferents punts del Bisbat, de Barcelona, de Catalunya, de València i de Pàmiers que ja van omplir en bona part el centre esportiu de Sant Julià, lloc d’allotjament.
Els nois i noies estaven engrescats, contents de participar en aquesta experiència, que arriba al tercer any, i que els porta a viure experiències que vinculen música i espiritualitat, gresca i pregària, interiorització i el coneixement de gent nova. Dissabte és un dia molt intens: fred i previssions de neu, que s’espera que no puguin afectar la previssió d’asssitència, molt alta i que tindrà el seu moment àlgid en els concerts de Twocats pel Gospel i l’Eucaristía multitudinària.
A les deu del matí es farà la pregària inicial a l’església parroquial de Sant Julià i després s’iniciarà a la carpa central el concurs musical per a joves valors -que té una gran quantitat d’inscrits- «Donat a Conéixer». A quarts de dotze es preveu l’inici del concert de SAL150, i després de dinar, a quarts de cinc el concert de gospel. A les sis trenta es farà l’Eucaristía a la carpa, i després d’un botifarrada popular, serà l’hora del concert estrella: «Teràpia de Shock», el creador de la banda sonora de la sèrie de TV «Polseres vermelles».
L’Eucaristía es podrà seguir en directe en aquesta pàgina web.Més fotos

Compartir