Cinema espiritual a Andorra

Als cinemes Illa Carlemany d’Escaldes-Engorday, Principat d’Andorra, durant tota la setmana del 7 a l’11 de novembre es van anar projectant les pel·lícules que enguany eren ofertes dins la Setmana de Cinema espiritual, organitzada per la Delegació d’Ensenyament i l’Arxiprestat de les Valls d’Andorra: «Little boy» i «Si Déu ho vol». 

El dia 10 de novembre va tenir lloc la projecció més oberta de “Francisco: El Padre Jorge” que és una pel·lícula argentina biogràfica del Papa Jorge Mario Bergoglio, estrenada el setembre de 2015, i que és escrita i dirigida per Beda Docampo Feijóo. A la projecció hi va ser present l’arquebisbe Joan-Enric Vives, acompanyat per Mn. Pepe Chisvert, conductor de la Setmana de cinema espiritual, i els Mossens de les parròquies d’Andorra, amb un nombrós públic que omplia el cinema. Abans de començar van dirigir la paraula i van animar els espectadors a gaudir del cinema com a art actual, i a veure-hi la dimensió espiritual.

Molts joves alumnes de tot Andorra, de les Escoles dels tres sistemes. i també de La Seu d’Urgell i altres pobles de l’Alt Urgell també van participar en les diverses projeccions de diverses pel·lícules amb fons espiritual ampli.
Dades de participació

Compartir