Celebració i pregària per la unitat dels cristians s Sant Esteve d’Andorra la Vella

La parròquia de Sant esteve d’Andorra la Vella us informa que el divendres 23 de gener a les 8 del vespre se celebrarà una celebració i una pregària conjunta per la Unitat dels Cristians, amb l’assistència de les diferents confessions cristianes presents al Principat d’Andorra.
Aquesta celebració s’emmarca en la celebració de la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians, que es va iniciar el dia 18 i que acaba el proper 25 de gener.

La invitació que enguany recull la Setmana ens porta a les paraules ‘Dóna’m aigua‘, que és el que Jesús va dir a la samaritana segons l’evangeli de Sant Joan. Aquesta setmana de pregària se celebra arreu del món, i des de diumenge, els cristians són cridats a participar dels diferents actes ecumènics per promoure la unitat que Jesús va demanar als seus deixebles. La proposta té lloc, com marca la tradició, entre les festivitats de la confessió de Sant Pere i la conversió de Sant Pau, és a dir, del 18 al 25 de gener, i es tracta d’una iniciativa del Pontifici Consell per a la Promoció de la Unitat dels Cristians i del Consell Mundial d’Esglésies. En diverses parròquies del Bisbat es porten iniciatives de pregària conjunta entre diverses confessions cristianes.

cartell-semanaoracionunidad

 

Compartir