Celebració de la Jornada Pro Orantibus

El diumenge, 7 de juny, solemnitat de la Santíssima Trinitat, celebrem la Jornada Pro Orantibus i en ella, ajuntem la nostra pregària a la dels consagrats i consagrades, persones que han fet de la pregària i la contemplació la raó de la seva vida. Agraïm-los de tot cor el seu testimoni, fet pregària fervent i constant per l’Església i el món.
Enguany la celebració d’aquesta Jornada està afectada pe la crisis del coronavirus i les seves dramàtiques conseqüències que afecten a tantes famílies de les nostres parròquies i per les quals demanem la seva pregària.
«Amb Maria al cor de l’Església» és el lema escollit enguany. Un  lema que ens recorda la vocació de Santa Teresita del nen Jesús que va descobrir, diu ella,  que «l’Església té un cor i que aquest cor està cremant en amor. Vaig entendre que només l’amor és el que impulsa a obrar als membres de l’Església i que, si faltés aquest amor, ni els apòstols anunciarien ja l’Evangeli, ni els màrtirs vessarien la seva sang… Aleshores, plena d’una alegria desbordant vaig exclamar: «Oh Jesús, amor meu, per fi he trobat la meva vocació: la meva vocació és l’amor… En el cor de l’Església, que és la meva mare, jo serè l’amor.»

«La vida contemplativa – com ens recorden els bisbes de la Comissió episcopal de la Vida Consagrada en el seu missatge – és memòria singularíssima de l’amor de Jesús en l’Església. Per això, el lloc de la vida consagrada contemplativa coincideix amb el lloc de Maria, Mare de Déu i mare de l’Església».
Amb aquests sentiments i confiats en la vostra pregària, us adjuntem el material per aquesta Jornada que celebrarem tot donant gràcies a Déu pel do de la vida contemplativa.
Estampa (PDF)
Materials (PDF)
Subsidio (PDF)

Compartir