Carta de Mons. Vives en suport i agraïment al Papa Francesc

Amb data 31 d’agost, l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra Mons. Joan-Enric Vives ha enviat una Carta al Sant Pare Francesc en resposta a la seva felicitació pels seus 25 anys de ministeri episcopal, en la qual entre altres temes més personals, també li fa arribar uns paràgrafs de suport a la seva persona i a  la seva missió apostòlica.

Entre d’altres coses Mons. Vives li expressa al Sant Pare:

“En aquests moments d’atacs durs i immerescuts a la Vostra persona, tant jo personalment com els fidels de la nostra Diòcesi i del Principat d’Andorra, estem resant per Vostra Santedat, perquè Jesucrist us cuidi i us sostingui, us doni la seva llum i la seva força, us faci arribar ben fort l’alè de l’Esperit Sant, i us reveli l’alegria de l’Evangeli enmig de la creu i la dolçor de ser el seu Apòstol i el seu Vicari a la terra.

“Ens sentim molt propers a Vostra Santedat, i posem en mans de la Mare de Déu, la Mare de l’Església, la Vostra persona i tot l’exercici de la Vostra alta missió apostòlica. Que Santa Maria us posi amb el seu Fill i us doni el consol dels bons i fidels servidors del Regne de Déu. Ella sabrà deslligar tants nusos que els homes s’entesten a lligar i us omplirà de la seva tendresa de Mare de misericòrdia i de consol.

“Em teniu i em tindreu sempre al vostre costat i a la vostra disposició. El Poble de Déu i tanta gent de bon cor a tot el món estan molt units a Vostra Santedat, i molt agraïts per la vostra valentia i la vostra determinació.”

Compartir