Càritas Andorrana inaugura un nou rober i una nova furgoneta

Amb l’objectiu de donar més facilitats als seus usuaris, el dia 6 de setembre, al número 6 del Camí Borda Nova d’Andorra la Vella, Càritas Andorrana va inaugurar unes noves instal·lacions d’uns 400 metres quadrats destinats al Programa rober de Càritas Andorrana, i també per poder atendre més persones. També es va beneir un nou vehicle-furgoneta elèctric destinat a Càritas Andorrana.

L’acte fou presidit per l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep episcopal Mons. Joan-Enric Vives; el President de Càritas Andorrana, Sr. Amadeu Rocamora; l’Arxiprest Mn. Ramon Sàrries; la M.I. Ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat del Govern d’Androrra, Sílvia Calvó; la Consellera major del Comú d’Andorra la Vella, Hble. Mònica Codina, el Conseller de Comú d’Andorra la Vella, Sr. Carles Areny, entre altres autoritats, i hi fou present el Director de Càritas Diocesana d’Urgell Sr. Josep Casanova.

Amb aquest nou local es millorarà la reutilització i reciclatge del teixit tèxtil que Càritas Andorrana porta a terme al Principat d’Andorra. L’espai consta de dos nivells. A la planta baixa hi ha una sala d’uns 150 metres quadrats on es fa el triatge de la roba i serveix també de magatzem, i una petita botiga de 50 metres quadrats (on podran acostar-se els que rebin l’autorització de serveis socials). A la primera planta hi ha tres sales que serviran per diferents tasques de magatzem i de gestió, a més d’un ampli espai que serà utilitzat per la manipulació de les peces de roba que tinguin, amb un total de 400 metres quadrats.

En el mateix acte, s’ha presentat i beneït també el vehicle elèctric que ha adquirit Càritas Andorrana.

Compartir