Campanya d’emergència: «Càritas amb l’Equador»

La xarxa de Càritas activa el seu pla d’emergències per a prestar ajuda humanitària a les víctimes del terratrèmol. 

Càritas d’Urgell ha obert la campanya d’emergències per a l’ajuda humanitària als damnificats del terratrèmol a l’Equador.

El proppassat dissabte, dia 16 d’abril, un sisme de 7,8 graus en l’escala sismològica de Richter, va causar nombrosos danys humans i materials a l’Equador, sobretot a la costa nord del país. El nombre de morts s’eleva a 654, en el moment d’aquest comunicat, i podria augmentar-ne a bastants més. Segon els informes i les darreres notícies, hi ha més de 12.000 persones ferides i encara està per determinar el nombre exacte de desapareguts. Hi ha milers de desplaçats i sense refugi. No cal mencionar que els danys materials sobrepassen les capacitats locals.

ONGs de tot el món han focalitzat l’atenció vers aquesta situació de major urgència i procuren donar una adequada resposta en temes de reconstrucció i acompanyament a les poblacions. Des de Càritas Equador ja estan treballant per coordinar les accions de la millor manera possible.

Els supervivents necessiten tenir accés a subministraments d’emergència com aliments, aigua i medicines, a més d’assistència per a la recuperació del país a llarg termini.

Càritas d’Urgell us convida a col·laborar amb la vostra aportació, per ajudar a satisfer les necessitats immediates de supervivència de la zona.

Moltes gràcies per endavant!

Comptes per a fer donacions:

LA CAIXA: ES64 2100 0018 1902 0047 1180
BBVA: ES75 0182 2811 3502 0853 6354
20160425Equador

Compartir