Cadena de Pregària per les Vocacions a Urgell, els dies 6, 16 i 26 de novembre

Enguany la Cadena de Pregària per les Vocacions, convocada per la Delegació de Pastoral Vocacional de cada diòcesi catalana, se celebrarà a Urgell els dies 6, 16 i 26 de novembre.

Porta per títol “Aixeca’t i sigues testimoni”, perquè tota vocació i tota missió són importants, perquè són úniques a la vida. Mons. Salvador Cristau, bisbe de Terrassa i membre de la Comissió episcopal de Clergat i Seminaris de la Conferència Episcopal Espanyola i responsable de la Pastoral de la Salut a la Tarraconense, anima a participar en la Cadena de Pregària: “A Sant Pau el Senyor el va cridar quan, anant de camí a Damasc per fer presoners els cristians, caigut a terra, va escoltar aquestes paraules de Jesús: “Aixeca’t, sigues testimoni”… i amb aquestes paraules se’ns convida a nosaltres a pregar perquè siguin molts els cridats a treballar als sembrats del Regne de Déu. I a ells, els cridats, se’ls anima a aixecar-se, a no tenir por, a confiar en Aquell que els crida i a donar-ne testimoniatge amb la seva vida entregada al servei dels germans”.

La campanya de pregària és coordinada a Urgell per Mn. Alfons Velásquez, Delegat de Pastoral Vocacional i us podeu posar en contacte amb ell per organitzar pregàries a través de la Cúria, en la Secretaría, al telèfon 973 350054.

Compartir