Cadena de pregària per les vocacions a Guissona

La Parròquia de Guissona s’uní a la Cadena de Pregària per les vocacions a les Diòcesis amb seu Catalunya amb una convocatòria el passat 6 de novembre, orientada al col·lectiu de la gent gran i als nois i noies de Confirmació.

Amb la gent gran es va fer una celebració de l’Eucaristia. En l’homilia, Mn. Ramon Balagué els parlà de “la necessitat que tenim dins la nostra Església Diocesana de nous sacerdots. Anys enrere tothom podia batejar-se, casar-se, celebrar algun aniversari al dia i hora que ho sol·licitaven els interessats; però actualment ens veiem obligats a concretar horaris i dies a fi de que es pugui atendre a tothom”. També els explicà: “vosaltres Gent Gran que viviu en aquesta Residència teniu la gran sort que podeu tenir un servei religiós cada setmana; no en totes les residències ho poden tenir”. I els demanà que, donat que tenen la Reserva del Santíssim en el Sagrari, que de tant en quant hi facin una visita i preguin per les vocacions.

Després, en la sessió de catequesi, es va reunir el grup de Confirmació en la Sala de Pregària de la rectoria i van fer un bonic diàleg sobre la necessitat de que hi hagi sacerdots i sobre si algú havia pensat de fer-se’n. Mn. Balagué féu una crida, doncs, a la vocació sacerdotal i, també, religiosa i després van pregar per noves vocacions i van dedicar uns minuts de silenci en meditació i la crida que Déu ens pot fer i el significat per cadascú.

Compartir