Benedicció d’un nou Pavelló en la festa de St. Benet Menni

El dia 24 d’abril al Centre Neuropsiquiàtric Sant Benet Menni de Sant Boi de Llobregat, l’Arquebisbe d’Urgell Joan-Enric Vives va beneir un nou pavelló de psicogeriatria, i després d’un Concert amb les Variacions Goldberg de JS Bach, va presidir la solemne eucaristia del sant fundador de les Gnes. Hospitalàries del Sagrat Cor en la seva festa. Hi van assistir el Vicari episcopal i altres Mossens, càrrecs de l’Hospital així com la Gna. Teresa, superiora, i la Gna. Puri, Vicària de la Província.

Invitat per les Germanes Hospitalàries i el Dtor. Gerent Dr. Joan Orrit, va estar durant la jornada a l’Hospital, amb els interns, pacients i personal mèdic i sanitari, i va poder expressar la seva satisfacció per aquesta nova instal·lació sanitària que indica coratge i confiança en Déu.

A l’homilia va animar a estimar, veient en l’altre la presència i identificació, amb Jesús. I a simplificar els manaments en els elements més nuclears, i va destacar la ingent obra restauradora de St Benet, i la seva obediència a Déu i disponibilitat envers els malalts i desvalguts.

Compartir