9a Edició de la Setmana de cinema espiritual del Principat d’Andorra

La novena edició de la Setmana del cinema espiritual, que organitza cada any la delegació d’Ensenyament del Bisbat d’Urgell i l’Arxiprestat de les Valls d’Andorra, tindrà lloc del 2 al 6 de novembre.

L’esdeveniment preveu acollir enguany uns 3.000 infants i joves, segons ha fet saber el delegat d’Ensenyament mossèn Pepe Chisvert, i es realitzarà en format virtual a les aules, per tal d’evitar els desplaçaments dels alumnes de les diverses escoles a les sales de projecció.

Els més petits veuran ‘La Mia i el lleó blanc’ que tracta sobre l’amistat entre una nena i un lleó per treballar la contemplació i el vincle amb la natura, mentre que per als estudiants de nivells superiors es projectarà ‘Corre como una chica’, un film per reflexionar sobre la igualtat de gènere i la valentia d’afrontar un repte amb la història de la primera joquei a guanyar un campionat de Melbourne. Els més grans visualitzaran ‘Especiales’, que tracta la història d’un grup de joves que s’organitzen per ajudar persones amb autisme allà on no arriben els governs.

Compartir