240 persones lliuren 880 safates de canalons

A través de Càritas Urgell 240 persones han lliurat 880 safates de canalons a 410 famílies en aquest Nadal. 
Amb motiu de la campanya institucional d’aquest any “Deixa la teva empremta«, Càritas Urgell ha convidat als voluntaris i membres de les comunitats parroquials a participar en aquesta acció significativa pel Nadal, «Deixa la teva empremta, regala amb amor«, que ha provocat que moltes persones hagin fet seu el compromís de pensar en una o més persones que potser necessitaven un gest de reconeixement i de tendresa en aquest Nadal. 
Les safates de canalons de carn (3 canalons per safata) es van repartir no tant sols a persones i famílies ateses per Càritas, si no a d’altres persones que la nostra entitat no coneix… gent gran sola, famílies amb problemàtiques doloroses… S’ha tractat de fer propi el compromís d’estar al costat de les persones i de pensar i moure’s per l’altre.

L’acció solidària i de compromís amb amor ha estat possible gràcies a la donació de l’Empresa Casa Mas Alimentación, S.L., de Castellterçol, especialitzada en cuina tradicional, que ha fabricat aquests canalons.

Volem agrair el centenar de voluntaris i a les persones molt diverses que han volgut participar en aquesta acció comunitària, solidària i de generositat personal com un signe de la comunitat de creients que som. L’acció s’ha dut a terme en 12 poblacions de Bisbat d’Urgell, la majoria en territori de Lleida. 
Càritas Urgell vol seguir compromesa amb els altres, principalment amb els més febles i necessitats del nostre entorn.

Compartir