1.500 persones assistiren al 16è Festival internacional “Orgue@nd”

Els cinc concerts programats en el 16è Festival internacional “Orgue@nd” van atreure uns 1.500 espectadors segons va informar el Director artístic del Festival Sr. Ignacio Ribas. El Festival fou organitzat per l’Arxiprestat de les Valls d’Andorra i l’associació “Amics dels Orgues de les Valls d’Andorra” i tingué lloc del 10 al 19 d’agost a les esglésies parroquials d’Andorra la Vella, d’Escaldes-Engordany i de La Massana (Prrincpiat d’Andorra).
Aquesta edició va centrar el repertori en el diàleg: el diàleg entre la imatge i la música, entre l’orgue i la trompeta barroca o el clarinet, i també el diàleg entre la música moderna i l’antiga. Els artistes convidats foren artistes i solistes de gran prestigi internacional: l’italià Fausto Caporali, la russa Monica Melcova, els austríacs Johannes Ebenbauer i Siegried J. Koch, i els espanyols Miriam Cepeda i Luis Alberto Requejo. També hi va haver la col·laboració de la jove organista Mar Vaqué.
Com a novetat del Festival d’enguany es van organitzar visites guiades per conèixer més de prop les característiques dels orgues d’Andorra on els visitants foren acompanyats pels organistes titulars locals.

Compartir