50 anys de l’Acadèmia Militar Talarn

El proppassat dissabte dia 27 de setembre se celebrà a l’Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) de Talarn, els 50 anys de l’Acadèmia i els 40 de la 1ª promoció. A l’acte, que fou presidit pel Tinent General, l’Excm. Sr. Alfredo Ramírez Fernández, cap del MADOC (Mando Adiestramiento y Doctrina), hi assistiren altres alts comandaments militars vinculats amb l’Acadèmia al llarg d’aquests 50 anys, així  com els Alcaldes de Talarn i de Tremp i dels altres pobles de la Conca i els Pallars.

En nom del Bisbat i en representació del Sr. Arquebisbe, que es trobava a Madrid assistint a la Beatificació del Bisbe Álvaro del Portillo, hi assistí el Vicari General de la Diòcesi Mn. Ignasi Navarri, que va dirigir la pregària en homenatge als caiguts.

En la seva al·locució, el Coronel Director de l’AGBS, l’Il·lm. Sr. José Andrés Luján va subratllar la gran transformació experimentada al llarg d’aquestes dècades en la missió i la  presència de l’estament militar en la societat i les seves missions internacionals.

 

Compartir