Confirmacions a St. Pere d’El Pas de la Casa

El dimarts dia 9 de juny, l’Arquebisbe i Copríncep Mons. Joan-Enric Vives va presidir l’Eucaristia a l’església de St. Pere d’El Pas de la Casa – Parròquia d’Encamp (Principat d’Andorra) i va administrar el sagrament de la Confirmació a set noies de la Parròquia. Estava acompanyat pel Vicari i encarregat de l’església, P. José Miguel Larrión, salesià, i del Secretari general Mn. David Codina. A la seva arribada va ser rebut i complimentat pels Cònsols Major i Menor de la Parròquia.
A l’inici de la celebració l’Arquebisbe va voler agrair tot el treball pastoral que durant els deu darrers anys hi ha realitzat molt fidelment el P. José Miguel, que ara marxarà per treballar pastoralment a Antequera (Màlaga). I a l’homilia animà les famílies i les noies confirmandes a mantenir la vigoria de la fe, el testimoni cristià amb obres i amb paraules, i a fer esforços per mantenir els vincles forts de les famílies i l’amor a la Mare de Déu. Els digué a les noies que el do de l’Esperit Sant les feia fortes per ser amigues de Jesús, pregar, estimar tothom, ser fidels a l’Eucaristia dominical i a escoltar la Paraula de Déu. I que per això el bisbe els regalava el nou Testament, que conté les paraules del Senyor i dels seus apòstols.
La cerimònia es desenrotllà en català, castellà i en portuguès, ja que totes les noies provenien de la comunitat portuguesa d’Andorra. Al final es van cantar els goigs de la Mare de Déu de Fàtima, amb la famosa cançó de l’Ave de Fàtima.

Compartir