Conferència de Mons. Vives al Centre Hospitalari M. de Déu de la Mercè de Barcelona  

Divendres dia 11 de desembre, al Centre Hospitalari M. de Déu de la Mercè-Germanes Hospitalàries de Barcelona, l’Arquebisbe d’Urgell Mons. Joan-Enric Vives, va oferir al personal mèdic i als malalts, així com a la Comunitat de Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús, una conferència sobre “El Sínode de la Família i l’Any sant de la Misericòrdia”, i fou presentat per la Superiora de la Comunitat Gna. Rosario Martínez Idiazábal, i hi assistiren el Director Gerent José Román i el Director mèdic Dr. Pedro Roy Millán.

El Centre Hospitalari M. de Déu de la Mercè de Barcelona és un complex assistencial en salut mental i sociosanitari, amb unitats d’aguts, subaguts, convalescència, llarga estada, hospital de dia, atenció domiciliària i atenció ambulatòria. L’Hospital Mare de Déu de la Mercè desenvolupa una intensa tasca en l’àmbit sociosanitari i de la salut mental.

Després celebrà l’Eucaristia, compartí i saludà els malalts ingressats i del Centre de dia, i compartí l’àpat amb les Germanes Hospitalàries de la Comunitat.

Compartir