Festa de Sant Josep a la Llar de Sant Josep de La Seu d’Urgell

El dia 20 de març, solemnitat litúrgica de Sant Josep, la Llar de St. Josep de les Germanetes dels Ancians Desemparats de La Seu d’Urgell, va celebrar la festa del seu patró i protector. La novena que es va anar celebrant cada tarda, va anar preparant la festa. L’Eucaristia fou presidida per Mn. Ignasi Navarri, Vicari General i concelebrada per Mn. Rossend Roca, Mn. Jordi Gasch, i els dos sacerdots que resideixen a la Llar habitualment, Mn. Lluís Baro i Mn. Lluís Rourera. Mn. Jordi Miquel a l’orgue va dirigir els cants de la celebració.

A la seva homilia, Mn. Ignasi va glossar la figura de St. Josep, l’home obedient, valent i prudent que va renunciar als seus projectes i a la seva fama, per tal que Déu fes que de Maria nasqués Jesucrist. St. Josep, l’home creient, a qui molt bé li escau i pot compartir la benaurança que Sta. Elisabet dirigeix a Maria: “Feliç tu que has cregut, allò que el Senyor t´ha fet saber es complirà”. St. Josep Protector i Custodi dels nostres Seminaris, de moltes Congregacions i Institucions d’Església, com la de les Germanetes dels ancians desemparats, i, també, pare i model de totes les famílies cristianes que ajuden a créixer en edat, saviesa i gràcia els seus fills.

Mn. Ignasi acabà les seves paraules citant el Papa Francesc quan diu de St. Josep: “una persona que quiero mucho. Una persona que es y ha sido muy importante a lo largo de mi vida. Una persona que ha sido sostén y fuente de inspiración. Es a Él a quien recurro cuando estoy medio apretado”.

Compartir