Reunió de preveres de l’Arxiprestat de les Valls d’Andorra

El dilluns dia 4 de juny, a la Casa de Colònies d’AINA (Canillo-Principat d’Andorra), va tenir lloc la reunió dels preveres de l’Arxiprestat de les Valls d’Andorra que mensualment es troben per compartir les inquietuds pastorals i tractar temes d’interès per als preveres, i aquest cop hi assistia l’Arquebisbe.

Després de la pregària inicial, els preveres d’Andorra prepararen junts l’homilia del diumenge següent, Xè. de durant l’Any, intercanviant-se material de treball i suggeriments pràctics per a comentar l’Evangeli de Mc 3,20-35.

A continuació tractaren el tema de la implantació al Principat d’Andorra del Catecisme “Testimonis del Senyor” el proper curs pastoral 2018-2019 amb una presentació del Delegat de Catequesi i Vicari de Pastoral, Mn. Antoni Elvira.

Altres informacions menors de la reunió foren la convivència al Santuari de Motserrat dels preveres d’Urgell els propers dies 11 al 13 de juny; l’Assemblea extraordinària de Càritas Andorrana que tindrà lloc el proper dia 13 de juny; la presentació del llibre de la Càtedra de Pensament Cristià el proper dia 15 de juny; la celebració al Santuari-Basílica de Meritxell de les noces d’argent i d’or matrimonials el proper dia 17 de juny i la motivació a participar el proper dissabte 30 de juny en la 15ª edició de la Càtedra de Pensament Cristià del Bisbat d’Urgell.

A la reunió s’hi va fer present l’Arquebisbe Joan-Enric que volgué agrair tot el treball pastoral dels Rectors i les Comunitats d’Andorra. Junts van tractar el tema de com les Parròquies del Principat d’Andorra podrien col·laborar pastoralment en l’acollida de les famílies de refugiats que arribaran al Principat d’Andorra gràcies al “Protocol d’entesa entre el Govern del Principat d’Andorra i la Comunitat de Sant Egidi per a la realització del Projecte Obertura de corredors humanitaris”. Aquest acord permetrà l’arribada a Andorra d’una vintena de refugiats sirians que actualment estan acollits al Líban.

La reunió es clogué amb un dinar de germanor entre els preveres i l’Arquebisbe a la Casa de Colònies d’AINA.

Compartir