Retaule de Sant Ermengol

Ja s’han iniciat les representacions del Retaule de Sant Ermengol al bell claustre de la Catedral de Sta. Maria de La Seu d’Urgell que s’allargaran fins el dia 7 d’agost, cada dia a les 22:30h de la nit.  El dissabte dia 4 d’agost s’hi va fer present la Directora de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat de Catalunya, Sra. Maria Àngels Blasco i Rovira, que estigué acompanyada pels Vicaris Generals de la Diòcesi i pel Degà del Capítol Catedral, per contemplar la representació de la vida de Sant Ermengol. 

El Retaule de Sant Ermengol escrit originalment per Esteve Albert i Corb estava format per més escenes que les que es representen actualment. A poc a poc el Patronat les va incorporant. Són 11 els quadres plàstics que conformen el retaule de Sant Ermengol actualment. La direcció artística del Retaule està a càrrec de Xavier Piguillem i hi participen més d’un centenar d’actors i col.laboradors voluntaris de la ciutat de La Seu d’Urgell.
Les entrades per a veure el Retaule de Sant Ermengol es poden comprar per internet, a través de la pàgina web http://www.retaulesantermengol.com i també es poden adquirir als punts de venta habituals a la Seu d´Urgell, Andorra i Puigcerdà.
Compartir