Inici del 50è. aniversari del Col·legi Sant Ermengol d’Andorra la Vella i festa del Patró

El dia 23 d’octubre va tenir lloc la Jornada de festa patronal a l’Escola Sant Ermengol d’Andorra la Vella. L’Arquebisbe i Copríncep, que és també President del Patronat de l’Escola, va presidir la trobada i l’Eucaristia amb els alumnes més grans, de 4t d’ESO i dels dos Batxillerats de l’Escola, acompanyat del Director de l’Escola, P. Xavier Brines, SDB; per la Directora Adjunta del Col·legi, Sra. Anna M. Villas; i pels Mossèns Ramon Sàrries, Joan Juncadella salesià, Antoni Elvira i Pepe Chisvert.

Durant tot el dia van tenir lloc els actes de la Jornada d’inici de les celebracions que aniran tenint lloc durant tot l’any, i que culminaran el 3 d’octubre de 2016 amb la celebració del 50è aniversari del Col·legi.

A la seva homilia l’Arquebisbe Joan-Enric animà els joves a viure «custodiant»  la creació, els altres… ja que tots som ustodis dels nostres germans. Féu referència a treballar per al justícia i la pau, I a deixar-se custodiar pel Bon Pastor. En finalitzar l’Eucaristia l’Arquebisbe Joan-Enric saludà personalment cadascun dels joves assistents, i compartí un dinar amb els professors.

Tots els alumnes van celebrar l’Eucaristia en diversos moments del dia i van realitzar activitats lúdiques, esportives  i formatives.

Compartir