Fi de curs del Col·legi Maria Immaculada de Tremp

Dimarts dia 21 de juny l’Arquebisbe d’Urgell va voler viure la fi del curs 2016-2017 en una Escola Catòlica, i va presidir l’Eucaristia de fi de curs del Col·legi Immaculada de les Missioneres Claretianes de Tremp a la Basílica de la Mare de Déu de Valldeflors. Acompanyaren l’Arquebisbe el Rector de Tremp, Mn. Joan Antoni Mateo i el P. Antonio Facerias, S.F., que hi col·labora pastoralment i Mn. David Codina.

Tots els alumnes del Col·legi es reuniren per celebrar l’Eucaristia que fou bellament preparada pels responsables de pastoral del Col·legi, amb música dels alumnes i intervencions diverses, seguint el lema d’esperança i optimisme que han treballat al llarg del curs: “Tot va bé!”, o tot anirà sempre bé amb l’ajuda de Déu, com els l’explicà l’Arquebisbe en l’homilia. També l’Arquebisbe Joan-Enric volgué posar de manifest la importància de la fe i de l’esperança que els cristians tenim fonamentada en Jesucrist i encoratjà els joves a agrair el que a l’escola catòlica aprenen que és molt més que uns estudis intel·lectuals ja que educar és una tasca integral que afecta tots els aspectes de la vida humana. Mons. Vives tingué unes paraules especialment dedicades als que en aquell dia cloïen una etapa de formació al Col·legi, els joves de 4rt d’ESO que el curs vinent ja s’hauran de desplaçar a l’institut per prosseguir els seus estudis, i els convidà a agrair ben intensament en l’acció de gràcies després de combregar, el que els professors, religioses, companys, familiars i, el Col·legi, els ha ofert al llarg d’aquests anys d’educació catòlica integral.

Al final de la Missa els alumnes que acabaven la seva estada a l’Escola agraïren amb unes paraules emocionants la tasca dels seus professors i companys, i del Col·legi Maria Immaculada de Tremp i la Directora de l’Escola agraí a l’Arquebisbe la seva presència.

Compartir