Festa de Maria Auxiliadora a secundària del Col·legi Sant Ermengol

Arriba el mes de maig i al col·legi Sant Ermengol, fidels a la nostra tradició, honorem a Maria Auxiliadora dels cristians. A les 8h del dimecres 15 de maig, els alumnes de Batxillerat van participar en una eucaristia, viscuda i ben preparada, a la capella del centre presidida per Mossèn Pepe Chisvert.

Una altra tradició del col·legi és unir la festa mariana amb els Jocs Florals, enguany en la seva 35a edició. Així doncs, els alumnes d’ESO van pujar fins als peus de la Verge de Meritxell per a celebrar una eucaristia i un certamen literari. L’eucaristia, també presidida per Mossèn Pepe, va començar amb una coreografia de dansa que ens recordava el lema del curs a les escoles Sagrada Família d’Urgell: “Rebem la vida”. Els cants de tota la secció van ressonar a la nau del Santuari.

El mossèn va recordar a l’homilia els valors cristians de l’alegria, l’esperança, l’amor i la fe, tot convidant els presents a donar gràcies per la Vida rebuda.

Tot seguit al claustre es van lliurar els premis de poesia en llengua catalana. Els poemes de dues categories i  diferents temàtiques (amor, pàtria i fe) van ser de gran qualitat i molt emotius. Per acabar la jornada, els alumnes d’ESO van anar a peu del Santuari Basílica de Meritxell fins a la casa de colònies d’AINA on van gaudir del bon temps i de molt bona convivència entre professors i alumnes.

Compartir