Eucaristia i convivència del personal al Col·legi Sant Ermengol

Divendres 7 de setembre, després d’uns dies intensos de preparació del nou curs, el personal de l’escola es va trobar a la capella per celebrar l’Eucaristia presidida per Mossèn Pepe Chisvert, delegat d’ensenyament del Bisbat d’Urgell. La Missa fou preparada per l’equip de pastoral del centre i animada pel grup de professors músics.

L’Evangeli de la trobada de Jesús amb la samaritana va ser el triat per a aquesta celebració.  Ens parla de l’aigua que ens dóna vida per sempre i ens fa pensar en el lema de l’Institut de Germanes de la Sagrada Família d’Urgell per als propers quatre anys: “Optem per la vida”. Aquest curs en concret treballarem l’aspecte: ”Rebem la vida”.

Mossèn Pepe a la seva homilia va encoratjar el personal docent i no docent (a l’escola tots som educadors, va remarcar) a donar vida als alumnes amb la  feina de cada dia i el  testimoni. L’educador, va dir, ha de transmetre coneixements, però sobretot, ha de fer créixer els alumnes com a persones. Va posar en relleu la importància de la tasca educativa en la formació dels nens i joves d’avui, ciutadans del futur. L’ Ave de Meritxell fou el darrer cant d’aquesta viscuda celebració.

Després de l’Eucaristia una foto de grup, un joc de pistes per l’escola i un aperitiu van completar una jornada de convivència molt gratificant que acabà amb els millors desigs pel nou curs.

Compartir