El Col·legi Sant Ermengol premiat per les seves iniciatives ambientals

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat del Govern d’Andorra, M.I. Sra. Silvia Calvó, va presidir el dia 20 de novembre l’entrega de premis de la 14a edició del Concurs d’Iniciatives Ambientals, acompanyada pel cònsol menor d’Escaldes-Engordany, Marc Calvet, i el secretari d’Estat de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Marc Rossell.

La celebració, que s’ha emmarcat dins dels actes previstos per celebrar la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, ha premiat cinc projectes diferents del total de dotze que s’han presentat en aquesta edició. El certamen, organitzat pel Departament de Medi Ambient i el Comú d’Escaldes-Engordany, a través de l’impuls del Centre Andorra Sostenible, permet reconèixer i donar visibilitat als projectes i accions que en matèria ambiental es duen a terme al país. En les tretze edicions anteriors s’han presentat 128 projectes i s’han entregat més de 70.000 euros

En la categoria escoles, el primer premi se l’ha endut la comissió escola verda del Col·legi Sant Ermengol pel projecte ‘Donem-li una segona vida’. Aquesta és un multiprojecte que recull accions orientades al desenvolupament sostenible, i que afavoreix la reutilització de materials tot reduint el nombre de residus i potenciant el reciclatge.

Compartir