El Canòlich Music és presentat als Mitjans de Comunicació d’Andorra

El dilluns 6 d’octubre s’ha presentat als mitjans de comunicació la 2a edició del Canòlich Music. La notícia ha estat presentada per Sr. Carles Álvarez, conseller major de Sant Julià de Lòria, Mn. Pepe Chisvert, rector de la parròquia de Sant Julià de Lòria i el Sr. Lluís Plana, delegat de joventut del Bisbat d’Urgell. La 2ª edició del «Canòlich Music«, el Festival de Música cristiana a Andorra, que tindrà lloc el proper dia 22 de novembre, ja ha iniciat el compte enrere. Es durà a terme, com l’any passat, a la Parròquia de St. Julià de Lòria. Els actes centrals es realitzaran en una carpa que es muntarà a la Plaça de la Germandat.

L’edició d’enguany preveu el concurs musical «Dóna’t a conèixer» on els joves podran mostrar les seves habilitats, la celebració d’una Eucaristia a la Parròquia de St. Julià de Lòria amb la participació del grup de gòspel «Tocats pel Gòspel» i els concerts dels grups «Kairoi«, «Please» i «L’Artista convidat«, guanyadors del certamen de joves promeses musicals l’any passat i que ja s’ha començat a obrir un espai propi en el panorama musical.
Es preveu que els concerts aplegaran una gran quantitat de seguidors, ja que Please -un grup que versiona U2-, Kairoi, i Tocats pel Gòspel son formacions de gran popularitat i qualitat en les seus respectius estils.

S’ha previst també la realització de tallers al matí del dissabte, oberts a gent de totes les edats, vinculats amb la música, el ball, la meditació o el ioga. Diumenge, preus especials obren la possibilitat de fer una sortida lúdica al Caldea, a Naturlandia o a la parròquia i el Museu del Tabac, amb transport inclòs. Hi ha preus i menús també especials als restaurants i bars de la parròquia pels participants als actes.

Des de les Delegacions d’Ensenyament i de Joventut del Bisbat d’Urgell s’ha posat en marxa la pàg. web: www.canolichmusic.com on podeu trobar tota la informació necessària sobre aquesta segona edició que s’anirà actualitzant puntualment.

Han col·laborat per què Canòlich Music sigui possible, el Comú de Sant Julià de Lòria, Turisme d’Andorra i RTVA, a més d’entitats col·laboradores i empreses privades que facilitaran preus especials als participants en les diverses activitats.

p1040464p1040480p1040481

Més informació i video

Compartir