Visita i Missa a la Residència Clara Rabassa a Andorra la Vella

Dimarts dia 23 de desembre l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives va visitar la Residència per a ancians «Clara Rabassa» d’Andorra la Vella. Acompanyaren l’Arquebisbe, l’Arxiprest de les Valls d’Andorra, Mn. Ramon Sàrries, la Presidenta delegada i representant del Bisbe d’Urgell en el Patronat de la Fundació, Sra. Eloïsa Ortega, altres membres del Patronat i de la Direcció de la Residència.

Mons. Vives presidí la celebració Eucarística que preparava el Nadal i a la seva homilia va voler fer arribar a tots els residents un missatge d’esperança ja que Jesús arriba i neix per tal d’alliberar-nos dels nostres problemes, malalties i dificultats i confortar-nos amb la seva presència, obrint-nos una esperança de vida eterna vencedora de la mort. També animà els residents a valorar l’assistència que el conjunt del personal de la Residència els ofereixen i a viure un nou any 2015 que serveixi per a recomençar i fer les paus amb aquells amb qui hàgim pogut tenir desacords o diferències.

En acabar la Missa pogué saludar personalment els residents i va poder compartir amb ells una estona amena on junts cantaren cançons de Nadal i es desitjaren unes bones festes, compartint un àpat de germanor.

img 3075img 3055img 3057img 3065

Compartir