Presentació del llibre de la Catedrà de Pensament Cristià del Bisbat d’Urgell

Divendres dia 19 de juny als locals de la Casa de l’Església de Sta. Maria del Fener, a Andorra la Vella, va tenir lloc la presentació del llibre «Una economia al servei de la persona», que recull les ponències de la Catedrà de Pensament Cristià del Bisbat d’Urgell del juliol de 2014.
Va presidir l’acte l’Arquebisbe i Copríncep, acompanyat de l’Arxiprest de les Valls Mn. Ramon Sàrries, i del Director de la Catedrà Dr. Francesc Torralba.
El llibre «Una economia al servei de la persona» que fou presentat pel professor Dr. Francesc Torralba en absència de la Sra. Cristina Viladomat, recull les ponències d’Antonio Argandoña de l’IESE Business School, i de Carlos Losada d’ESADE, Universitat Ramon Llull, així com del mateix Director Dr. Francesc Torralba, i un pròleg de Mons. Joan-Enric Vives.
L’Arquebisbe i Copríncep aprofità la seva intervenció per elogiar i fer una breu presentació de la darrera encíclica del Papa Francesc, “Laudato si”, que acabava de sortir el dia anterior.
Entre els assistents hi havia el Cònsol Major d’Andorra la Vella i un Conceller de Comú de Sant Julià de Lòria, així com el Cònsol de Filipines a Andorra.

Compartir