Confirmacions d’adults al Castell del Remei

La tarda del diumenge dia 5 de juliol l’Arquebisbe Joan-Enric va administrar el sagrament de la Confirmació a 3 adults al Santuari de la Mare de Déu del Remei del Castell del Remei (Baix Urgell), de la comunitat hispana que periòdicament s’hi reuneixen per celebrar la seva fe. Acompanyaren l’Arquebisbe el responsable de la preparació d’aquests adults, Mn. Josep Uriel Álvarez; Mn. Carles Albert Ospina, encarregat del Santuari i Mn. Ivan David Ayala que acompanyà els cants de l’Eucaristia.
L’Arquebisbe va mostrar la seva satisfacció per poder confirmar aquests tres adults que es comprometien a partir d’aquell dia a seguir més de prop Jesucrist amb una vida més evangèlicament compromesa. Si en el Baptisme i en la Primera Comunió havien rebut la fe gràcies a l’educació dels pares, ara, ja adults, després d’un temps adequat i d’una necessària catequesi, rebien la plenitud de l’Esperit Sant en la Confirmació que els segellava per a tota la vida.
Mons. Vives animà els confirmats a mantenir viva la seva tradició de fe cristiana, que els ajudarà a ser ferms enmig de les dificultats dels canvis que els comporta l’emigració a Catalunya, així com a ser ben responsables de les seves vides i de les seves famílies, per esdevenir testimonis apostòlics de la seva fe arreu on viuen i on van.
Dos dels confirmats eren de nacionalitat equatoriana i a les pregàries es tingué present aquell país que el Papa visitava en el Viatge Apostòlic que aquell diumenge iniciava i que el portaria també a Bolívia i Paraguai.

Compartir