Canòlich Music reuneix varies generacions en l’Eucaristía de la tarda

El Festival Canòlich Music ha arribat a un dels seus punts àlgids amb l’Eucaristía, que ha reunit els joves, pares, infants i avis a l’entorn d’un altar rodó, gran i àmpli, en una celebració presidida pel Rector de Sant Julià i Delegat d’Ensenyament, Mn. Pepe Chisvert.
Els joves han participat en diferents parts de la missa, en les lectures, en l’homilia-pregària (a càrrec de 15 joves a l’escenari, que han llegit i fet una reflexió sobre cinc temes), l’ofertori i l’Acció de Gràcies.
La comunió ha estat repartida per sacerdots de diferents parròquies, que portaven grups de joves i per les dues Verges Consagrades i una Germana Claretiana.
L’Acció de Gràcies ha estat un punt de gran bellessa: dos infants, després de dir «Jesús, nen petit i pobre, tu ets la sal i la llum del món», han llençat sal als assistents, mentre alguns voluntaris començaven a escampar entre els assistents una candela encesa que ha omplert de llum tota l’Assemblea.
En acabar, l’Arquebisbe d’Urgell, Mons. Joan-Enric Vives ha participat de la celebració fent unes paraules als joves en català, castellà i francès i impartint la benedicció final.
A la nit, el concert de final de festa serà el moment de ballar: Teràpia de Shock és un dels grups amb més requesta entre els joves de 3er i 4art d’ESO.
La missa s’ha retransmés en directe per Ràdio Estel i també en streaming per aquesta web i per Lòria TV.

Compartir