Recés dels Focolars del Bisbat a La Seu d’Urgell  

25 persones de l’Alt Urgell i la Cerdanya s’han aplegat dissabte 28 de novembre a la Residència de la Sagrada Família de La Seu d’Urgell en ocasió del recés de tardor dels Focolars del Bisbat d’Urgell. El tema d’aprofundiment de la trobada ha estat la Unitat, punt central de l’espiritualitat dels Focolars. Després d’escoltar una xerrada de Maria Emmaus Voce, actual Presidenta del Moviment, feta durant la trobada anual dels responsables dels Focolars d’arreu del món que va tenir lloc el passat mes de setembre a Castel Gandolfo (Roma), els participants han pogut compartir les seves reflexions i experiències sobre la unitat com a do de Déu, el compromís personal de cadascun d’ells i l’objectiu comú a assolir.

A la tarda, després d’un dinar de germanor, el recés s’ha conclòs amb la celebració de l’Eucaristia del primer diumenge d’Advent i amb la programació de les principals activitats a dur a terme en els propers mesos.

El recés ha estat guiat per Mn. Cinto Busquet i Amparo Gómez, encarregats de promoure la difusió de l’esperit de comunió dels Focolars en l’àmbit català.

Compartir