Concert Solidari en les Festes de Nadal a Ponts

Aquests dies de Nadal són molts els concerts que es fan arreu del Bisbat, i moltes vegades en les nostres parròquies. A Ponts, la iniciativa d’un grupet de nenes ha servit per adonar-nos de la capacitat dels més petits per ajudar i fer costat als que més ho necessiten.
Així aquest diumenge 27 de desembre va tenir lloc a la Capella dels Dolors de la Parròquia de Santa Maria de Ponts un concert musical per col·laborar amb la tasca de Càritas Parroquial. Una iniciativa que ha sortit d’un grup de nenes de 4t. de Primària i que han volgut col·laborar en la feina que fa Càritas a Ponts. Així la Berta, l’Anastasia, l’Anna, l’Aran, l’Anna i la Joana van decidir oferir un petit concert amb els instruments que elles toquen: piano, violí, acordió i violoncel, i al migdia d’aquest diumenge i davant de gairebé unes 100 persones van fer sonar obres musicals que havien preparat per aquesta ocasió.
Amb la col·laboració de l’Alba i la Núria que han fet de mestres de les nenes, van oferir un concert que va ser molt aplaudit per tots els que omplien la Capella dels Dolors. No cal dir que la seva iniciativa va agradar a tothom, i va servir per a recordar a la gent del poble que ens cal ser solidaris i propers als que tenen necessitats en la nostra societat.
Els diners recaptats en aquesta actuació aniran a col·laborar en les ajudes que Càritas ofereix per la gent necessitada de Ponts i dels pobles veïns. Al final de l’actuació es van recollir més de 300 euros.

Compartir