Formació de catequistes d’Urgell

El dissabte 5 de març de 2016, se celebrà a Balaguer, als locals de Càritas Diocesana d’Urgell, ubicats a l’església de Sant Domènec d’aquesta ciutat, una Jornada de Formació de Catequistes del Bisbat d’Urgell, amb més de cinquanta catequistes, procedents de diversos arxiprestats de la Diòcesi.

La jornada començà a les 10 hores del matí amb un refrigeri ofert per la Delegació de Catequesi de Balaguer. Després de la salutació de benvinguda i pregària a càrrec del Delegat de Catequesi, Mn. Antoni Elvira, s’iniciaren els quatre tallers previstos. Des de les 11 fins a les 13,30 hores es treballà en aquests següents quatre aspectes de la catequesi amb el guiatge dels seus corresponents professors: «EL CANT I LA MÚSICA A LA CATEQUESI» dirigit per Anna Ludevid i Immanuel Elgström ;  “LA PREGÀRIA”, dirigit per Mn. Ramon Balagué; “L’EXPRESSIÓ A LA CATEQUESI” dirigit per Ramon Oromí; i “EDUCAR EN LA VIDA DEL DEIXEBLE, dirigit per Fito Tugues. 

Tots els tallers van ser realitzats de manera molt activa i participativa. Els catequistes comentaren el desig que aquesta formació es pogués realitzar més sovint. 

Finalitzats els tallers, tothom es traslladà a la Capella de Sant Domènec on s’agraí al Senyor tot el que cadascú havia descobert en aquest matí. Des d’allà, la immensa majoria es dirigí al Restaurant Santuari del Sant Crist de Balaguer on es va celebrar un dinar de germanor.

Compartir