Congrés sobre “El Cor de Jesús, rostre de la misericòrdia” amb la participació de Mn. J.A. Mateo

Del 31 de març al 3 d’abril va tenir lloc a Barcelona el Congrés “El Cor de Jesús, rostre de la misericòrdia”, organitzat per institucions catòliques de tot Espanya que viuen especialment l’espiritualitat del Sagrat Cor de Jesús, i a  Barcelona la Institució Balmesiana. Les relíquies de Santa Teresa de l’Infant Jesús i dels seus pares van estar presents al Congrés.

«Parla al món de la meva Misericòrdia –li va dir el Cor de Jesús a santa Faustina Kowalska- (…) És senyal dels últims temps; després d’ella vindrà el dia de la Justícia. Encara queda temps perquè recorrin a la Font de la meva Misericòrdia» (Diari 848).

El Congrés es va centrar en la Divina Misericòrdia a la llum del camí d’infància espiritual de Sta. Teresina de Lisieux, «la santa més gran dels temps moderns» (St. Pius X).

La ponència inaugural sobre «Déu, Ric en Misericòrdia» fou a càrrec de Mons. Demetrio Fernández, bisbe de Còrdova. També el prevere d’Urgell Mn. Joan Antoni Mateo, Canonge i Rector de Tremp, va tenir- hi també una ponència sobre «El sagrament de la penitència: a la font de la Misericòrdia», que podeu trobar aqui:
{youtube}hS7EtEjcq4Y{/youtube}

Compartir