Confirmacions a Bellver de Cerdanya i a Puigcerdà

En la solemnitat de l’Ascensió del Senyor, el dia 8 de maig, l’Arquebisbe d’Urgell administrà el sagrament de la Confirmació al matí a 10 joves de Bellver, Martinet, Riu, Prullans, Montellà i Lles, i a la tarda a 23 joves i 2 adults a Sta. Maria de Puigcerdà.

A Bellver estava acompanyat pel sacerdot Mn. Melcior Querol. I acompanyaven els cants Roser Piqué i els acordionistes Elies i Ivan Fernàndez. I a Puigcerdà per Mn. Josep Grau Mn. Ignasi Navarri i Mn. Pere Morales.

A l’homilia va remarcar la joia de la festa de l’exaltació del Senyor a la dreta del Pare, i de la nova presència que el Ressuscitat té en endavant per a nosaltres. Som el seu Cos i ens alegrem del que Ell viu ja, gloriós, i que un dia estarem per sempre amb Ell, ja que se n’ha anat al Pare, a preparar-nos lloc. Som testimonis seus, que hem de deixar que l’Esperit Sant ens renovi i ens empenyi pels camins de l’amor, de la veritat i del servei. I va demanar-los que la con-firmació d’aquest dia, que és total per part de Déu, fos també gran i generosa per part seva, i comptessin sempre amb Jesús en la seva vida.

A tots els regalà el Nou Testament perquè els fos llum i guia en les seves vides.


Compartir