Els pelegrins d’Urgell a la JMJ saluden el Papa amb milers de joves de tot el món

Els pelegrins d’Urgell, fent pinya i amb molta il·lusió van tenir el dijous 28 de juliol, l’oportunitat única de sentir i viure en directe la comunió amb el Sant Pare, juntament amb milers de joves de tor el món. L’experiència: emoció, esforç, cants, balls amb joves d’altres països i cultures que saludaven el Sant Pare amb la seva alegria sota la pluja que va anar caient durant tota la tarda.
El Parc de Blònia es va inundar de pelegrins. El Sant Pare els recordà l’oportunitat única de ser joves, la importància de no jubilar-se abans d’hora de ser jove, de no deixar-se arrossegar per la foscor i viure  la gran esperança posada en la força i l’alegria mostrada: «¡Estoy ilusionado en que ustedes sean la fuerza de la Iglesia!».
Les fortes mesures de seguretat, amb forces policials, van donar tranquil·litat i van assegurar l’evaquació d’alguns joves per desmais, caigudes o problemes de salut, enmig de tants milers de persones.
Durant la resta del dia, i després de les pregàries a la parròquia d’acollida, els nois i noies d’Urgell van gaudir d’una Cracòvia en plena ebullició, dels seus punts més bonics, i a més, van tenir un temps per a pregar en la intimitat a Santa Maria, on hi havia espais per a la confessió. Alguns hi van voler participar. Tots junts, després, van acudir a l’Adoració del Santíssim.
Al llarg del divendres, assistiran a les catequesis i pregàries a Sant Joan Baptista, la parròquia que els acull, i a la tarda, aniran a participar al Via Crucis al Parc Blonia amb el Sant Pare.

Compartir