Clausura dels Exercicis espirituals per a preveres a Balaguer

Dels dies 25 al 29 de juliol va tenir lloc la segona tanda d’Exercicis espirituals per a preveres de la Diòcesi d’Urgell, al Santuari del Sant Crist de Balaguer, predicats pel Bisbe emèrit de Lleida, Mons. Joan Piris Frígola. 

Van ser dies d’aprofundiment en l’ésser sacerdotal, la seva identitat i missió i les condicions espirituals, sobretot, per a l’exercici del ministeri en el nostre temps. Resseguint la Bíblia i el Magisteri dels Papes, especialment del Papa Francesc, de qui se’n va fer lectura espiritual durant els àpats. La pregària relaxada i contemplativa, totes les Hores de l’Ofici Diví, i sobretot l’Eucaristia i l’adoració Eucarística van marcar aquesta tanda d’Exercicis en la qual hi van participar 12 preveres.

El dia 29 de juliol van rebre la visita de l’Arquebisbe Joan-Enric que presidí l’Eucaristia de cloenda i el dinar de germanor posterior, al qual, s’hi van afegir els preveres de Balaguer i rodalies. L’Arquebisbe aprofità al sobretaula per anunciar els nomenaments i donar les darreres notícies sobre el presbiteri diocesà, tot desitjant-los un bon estiu, posant en pràctica els compromisos dels Exercicis que acabaven de celebrar.

Compartir