Visita Pastoral a Andorra la Vella (1).- Trobada amb els preveres

Dilluns dia 31 d’octubre l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, va començar la Visita Pastoral a la Parròquia de Sant Esteve d’Andorra la Vella (Principat d’Andorra) que durant una quinzena de dies realitzarà per tal de conèixer els fidels, les institucions i les realitats pastorals de la capital del Principat d’Andorra acompanyat del Rector i Arxiprest de les Valls d’Andorra, Mn. Ramon Sàrries.

La Visita Pastoral serveix per estrènyer els lligams de la coneixença i de l’amor entre els fidels i l’Arquebisbe-Copríncep, Pastor de la Diòcesi. Al llarg d’aquests dies l’Arquebisbe visitarà diverses institucions i persones, es reunirà amb les M.I. Autoritats del Comú d’Andorra la Vella, s’aproparà a conèixer les diferents escoles de la capital del País i aquells fidels que ho desitgin podran mantenir una trobada personal amb ell.

Els primer dels actes, ben significatiu, fou la trobada amb els sacerdots de les Valls d’Andorra a la casa de colònies d’AINA. En un clima de pregària i de germanor els capellans manifestaren a l’Arquebisbe les seves inquietuds, analitzaren la darrera reunió d’Arxiprestos i les seves aplicacions al Principat d’Andorra, reberen informacions diverses sobre la Diòcesis i pregaren junts pels fruits espirituals de la Visita Pastoral a Andorra la Vella que Mons. Vivies iniciava aquell dia.

També hi hagué temps per al compartir fratern amb un dinar de germanor a la casa de colònies AINA que va servir perquè Mons. Vives i els preveres poguessin felicitar ben de cor Mn. Josep Maria Soler pels seus 90 anys i a Mn. Xavier Esplandiu pels seus 78 anys, molts dels quals donats intensament al servei pastoral dels fidels i de les Parròquies del Principat d’Andorra. 

Podeu trobar el programa de la Visita Pastoral en el següent enllaç.

Compartir