Presència del Sr. Nunci a la Diòcesi

Amb motiu de la seva visita a Andorra, per a la Recepció del Cos Diplomàtic del Copríncep episcopal, l’Excm. Sr. Nunci de Sa Santedat a Espanya, l’Arquebisbe Renzo Fratini, va prolongar un dia la seva presència a la Diòcesi d’Urgell.

Després de sopar divendres dia 4 i compartir amb l’ Arquebisbe Joan Enric i el seu Consell episcopal acabada la Recepció,  l’endemà dissabte va celebrar l’Eucaristia a la Capella de la Residència de St. Josep de La Seu d’Urgell on pogué trobar els sacerdots allà residents, així com la Comunitat de Religioses Germanetes dels Ancians Desemparats, i els seminaristes de la Diòcesi i els ancians de la Residència. Van concelebrar amb ell l’Arquebisbe, el Vicari general Mn. Navarri i el Secretari general Mn. Codina.

Posteriorment mentre l’Arquebisbe participava al Consell Pastoral Diocesà convocat amb anterioritat per a aquest dia, el Representant del Copríncep al Principat Mn. J. M. Mauri l’acompanyà a visitar el Santuari Basílica de la Mare de Déu de Meritxell, on fou rebut pel Capellà Mn. Ramon Rosell i l’Arxiprest Mn. Ramon Sàrries, i pregà al Santuari, i visità la darrera remodelació de l’ambó, el sagrari i el Cambril de la Mare de Déu, amb la nova Sagrada Imatge, i també pogué visitar la Sala expositora de la Col·lecció de Bíblies allí conservada.

Al migdia dinà amb l’Arquebisbe i els seus col·laboradors i retornà a Madrid des de Lleida.

Compartir